• Acest subiect are 3 răspunsuri, 2 opinii È™i a fost actualizat ultima dată acum 11 ani, 3 luni de AvatarAnonim.
Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor
    Articole
  • #5805
    AvatarAnonim
    Vizitator

    Cupru, desigur. Puteti suplimenta si cu zinc, dar nu cu zinc coloidal, ci cu niste suplimente pe baza de zinc (citrat, malat, orotat de zinc). Puteti suplimenta si cu cupru ionic (citrat, malat, orotat de cupru). Acestea din urma pot ajuta la atingerea unei doze zilnice necesare, in situatia in care ea nu este atinsa prin utilizarea cuprului coloidal, care este, ce ce drept, ceva mai scump. Cuprul coloidal insa va ajuta foarte mult, pe mai multe nivele decat compusii de cupru.. Daca persoana cu probleme va utiliza macar 100ml pe zi, atunci nu mai e necesara suplimentarea cu compusi de cupru. Daca nu, poate fi utila suplimentarea cu compusi de cupru.

    In orice cantitate ar folosi cupru coloidal, macar de 2-3 ori pe zi sa utilizeze o cantitate cam cat intra intr-un dop de la flacon (7-8ml) prin mentinerea sublinguala minim 5 minute, maxim 15 minute (precum la medicamentele homeopatice, desi cuprul coloidal nu este un medicament homeopatic). Daca foloseste mai mult de 3 ture a 7-10ml, nu mai este neaparat necesara mentinerea sublinguala mai mult de 2-3 ori pe zi (de exemplu daca ia de 10 ori cate 10ml), insa daca o face o va ajuta mult.

    Speram ca informatiile prezentate o sa va ajute.

    #5806
    AvatarIordachi Doina
    Participant

    Multumesc pentru raspuns.
    Am uitat insa sa precizez ca mama are si probleme cu tensiunea, in sensul ca urmeaza tratament pentru hipertensiune arteriala. Tratamentul cu cupru coloidal ar afecta tensiunea arteriala?

    #5807
    AvatarAnonim
    Vizitator

    Ambele sunt regulatoare, desi de naturi diferite. In principiu deci, nu prea are ce se petrece. Sa inceapa gradat cu ele, si sa vada pe parcurs.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.