Titlul articolului este un fel de glumă, care vrea să arate că aceasta este o muncă ce va continua. Deodorantele DeoVis sunt deja binecunoscute, cel puțin printre amatorii deodorantelor naturale.

Datorită faptului că am urmărit ca aceste deodorante să fie cât mai simple, eficiența lor nu a fost totdeauna cea așteptată, în special pentru persoanele care au dificultăți semnificative datorită transpirației.

Atenție! DeoVis a fost proiectat ca un deodorant, nu ca un antiperspirant. Avem între rețete, chiar de mulți ani de zile, compoziții antiperspirante, fără clorhidrat de aluminiu, însă am decis să nu le utilizăm. Motivul principal este acela că, precum mulți dintre dumneavoastră, le considerăm dăunătoare. Desigur, le-am testat. Pe această bază ne menținem opinia.

Și la această generație de deodorante, o componentă de bază este alaunul, sulfatul dublu de aluminiu și de potasiu, omniprezent în așa-numitele deodorante tip cristal (fără clorhidrat de aluminiu). Cu toate acestea, datorită faptului că, la concentrații reduse, alaunul nu este antiperspirant, ci un dezodorizant am spune mediu ca și putere, s-a dovedit necesar să modificăm rețeta.

Astfel, în noua formulă, zincul, cuprul și uleiul esențial de tămâie s-au dovedit a fi elemente cheie, pe lângă argint, completând foarte mult activitatea dezodorizantă a alaunului.

Singura problemă, pentru cei pentru care aceasta contează, este faptul că acest deodorant este încă sub formă de gel. Desigur, acest fapt nu este întâmplător, deoarece gelul utilizat este ales special pentru a nu penetra pielea, și a ține componentele la suprafață, și aceasta nu neapărat pentru că ar fi toxice, căci nu sunt (în formulă nu sunt prezenți nici măcar benzoați sau sorbați ca și conservanți), ci pentru că acolo trebuie să lucreze, în cea mai mare măsură.

De aceea, în perioada imediat următoare, vom urmări să testăm pentru dumneavoastră și noua formulă DeoPuff, precum și un deodorant loțiune, care va fi integrat în gama DeoVis.

A se nota că este posibil ca, în formulările ulterioare, să nu mai utilizăm alaunul. Să fim bine înÈ›eleÈ™i, nu îl considerăm toxic (tot aÈ™a cum argila nu este toxică, deÈ™i conÈ›ine aluminiu). TotuÈ™i, pHul deodorantelor este destul de scăzut din cauza lui È™i, în special de aceea, nu poate fi utilizat pe pielea proaspăt rasă. Despre acestea însă, la momentul potrivit… dacă acest moment va veni.